Uputstvo za upotrebu: Na radnoj površini posutoj šećerom u prahu masu mesiti rukama sve dok ne postane glatka i dovoljno mekana za rad. Zatim masu oklagijom rastanjiti do 2 mm debljine i preneti na pripremljenu tortu kao na slici iznad. Temperatura prilikom oblikovanja treba da bude 20-22ºC. Tortu pre nanošenja fondan mase premazati tankim slojem buttercreama, ostaviti minimum 2h u frižideru da se dobro stegne.
Sastav: šećer, glukozni sirup, hodrogenizovana palmina mast, glicerin E422, krompirov i kukuruzni skrob, E466, E412, E415, aroma, prehrambena boja (E171,E122,E129,E133, E102, E110),E202, E330
Proizvodimo beli I u boji ito: bež, šampanj, žuta, kajsija, narandžasta, crvena, malina crvena, bordo, svetlo ljubičasta, ljubičasta, milka ljubičasta, tamno ljubičasta, tamno roze, svetlo roze, puder roze, jabuka zelena, trava zelena, petrol zelena, tirkiz, mint, svetlo plava, štrumf plava, plava, teget plava, indigo plava, svetlo braon, tamno braon, crna.
Recenzije
Još nema komentara.